Catalog

Країна виробник
Країна реєстрації бренду
Тип ручки
Тип установки накладки
Сторона відкривання
Перетин квадрата

Ручки на розетці Товарів у наявності: 126

на сторінку
Показані 25 - 36 із 126 пунктів
Показані 25 - 36 із 126 пунктів

Ручки на розетці купити недорого

Дверні ручки на розетці є найпомітнішим елементом дверної фурнітури. Крім своєї основної функції – відкривання і закривання дверей вони також є елементом декору. Однак не можна забувати, що дверні ручки також повинні бути надійними, зручними і ергономічними.

Ручки за формою розетки можна розділити на 3 види
Також можна розділити ручки по стилю – класичні та модерн. Класичні дверні ручки виконані, як правило, з більш дорогих металів (латунь, бронза). Ручки модерн в більшості випадків виготовлені з цинкового сплаву ZAMAK (дорожчий варіант) або алюмінієвого сплаву (дешевший варіант). Чи не менше цінується і дизайн дверних ручок – чим уникальнее і складніше дизайн ручки тим вище ціна.

У нашому Інтернет магазині ZAMOK.BIZ є як дешеві дверні ручки на розеттах китайського виробництва так і дорогі італійські дверні ручки на розетці, тому наш Internet магазин задовольнить потреби практично будь-якого покупця. Ми не продаємо ручки з низькими експлуатаційними характеристиками, представлені варіанти дверних ручок на розетці є оптимальним варіантом ціна/якість.

Подивитися зразки ручок на розетці можна в нашому магазині (наявність цікавить моделі на виставці уточнюйте попередньо по телефону). Доставляємо по Україні транспортними компаніями!