Циліндрові механізми Товарів у наявності: 14

на сторінку
Показані 13 - 14 із 14 пунктів
Показані 13 - 14 із 14 пунктів

Циліндровий механізм, циліндри для замків, личинка замка дверей

Циліндровий механізм (циліндр замка, личинка замка, сердечник замку) – це різновид механізму секретності замка, робочою частиною якого є циліндр.

У другій половині ХХ століття корпус циліндра стандартизували і виготовляють в каплевидній формі з торцевих кріпленням. Завдяки цьому механізми різних виробників стали взаємозамінні, в разі поломки не потрібно міняти весь замок, достатньо всього лише поставити в нього нову личинку.

Як встановити циліндр в замок

  1. вставте ключ в циліндр і поверніть, щоб кулачок циліндра не виступав
  2. встановіть циліндр в замок
  3. закріпіть циліндр гвинтом з торця дверей
  4. перевірте роботу замка

Циліндр не повинен виступати більше 5 мм з кожного боку двері!

Ступінь надійності циліндрового механізму

Циліндрові механізми замку прості за конструкцією і надійні в експлуатації. На ринку є широкий вибір сердечників від недорогих китайських (мінімальна захист) до личинок замка великої складності в яких може бути присутнім відразу кілька видів секретних механізмів і безліч технічних рішень для захисту від розтину. При цьому варто звернути увагу на те, що навіть найдорожчий сердечник замку може не забезпечувати належного захисту при неправильній установці (личинка сильно виступає за площину двері, не встановлена ​​броненакладка).

Купити недорого циліндровий механізм (личинку замку, сердечник замка) можна в нашому Інтернет магазині ZAMOK.BIZ. Доставка по Україні транспортними компаніями!