Catalog

Країна виробник
Країна реєстрації бренду
Тип установки накладки
Сторона відкривання
Перетин квадрата

Дверні ручки Товарів у наявності: 146

на сторінку
Показані 13 - 24 із 146 пунктів
Показані 13 - 24 із 146 пунктів

Дверні ручки в Києві недорого

Дверні ручки відіграють основну роль в підборі дверної фурнітури. Дверна ручка – це перше на що спрямований погляд людини, що стоїть перед дверима і саме від ручки багато в чому залежить перше враження від приміщення. Вибір дверної ручки – ключовий момент, який визначає вибір решті фурнітури.

За типом конструкції дверні ручки поділяються на:

Найпопулярнішими матеріалами для виготовлення дверних ручок є цинку (ZAMAK), алюміній, сталь, латунь і бронза. Вибираючи дверні ручки, необхідно звертати увагу на зручність її використання і міцність. Не треба забувати також і про ергономічності. Особливо зручними можна назвати ручки, форма яких максимально збігається з вигином долоні, коли рука опускається на ручку.

Дверні ручки для міжкімнатних дверей можуть додати вашому будинку більш вишуканий і розкішний вигляд. Вибирайте на нашому сайті ручки з безлічі стилів і форм.

У нашому інтернет магазині дверних ручок і фурнітури ZAMOK.BIZ представлений великий асортимент продукції на будь-який смак. Висока якість і привабливий зовнішній вигляд, імениті бренди і найкраща ціна, все це ви зможете знайти в нашому Internet магазині. Також в нашому магазині ви можете не тільки купити відмінні дверні ручки, а й знайти унікальні ручки як класичного стилю так і суворого мінімалістичного хай-тека.